Muziekmix RTV Roermond 16 September John West en Marco de Hollander

Te gast in de muziekmix van 16 september van 12:00 tot 14:00 uur op RTV Roermond John West en Marco de Hollander dit interview is ook te beluisteren in de Muziekmix van Loes fm op 17 september van 13:00 uur tot 15:00 uur

En op Zaterdag 23 september van 10:00 tot 12:00 uur op RTV Hollands Midden


John West

In oktober 2007 kwam zijn eerste single Weet wat je begint uit. In maart 2008 kwam de opvolger Verliefdheid uit die geschreven is door Kees Tel. Beide singles kwamen in de NL Top 30.  Zijn platenmaatschappij is sinds 2007 Yim Records. West trad in 2012 op in de Amsterdam ArenA tijdens de Halftimeshowvan de concertreeks van De Toppers. In 2015 deed hij mee met de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS 6.

ik praat in de uitzending met John over zijn muziek plannen en samenwerking met lange Frans.


Marco de Hollander

Te Gast in de Muziekmix Marco de Hollander hij komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” en “Jij bent de leukste” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning.Nieuwste single Marco de Hollander heet “Ik voel me gelukkig”. 

Website van Marco is www.marcodehollander.nl

Ron Heimens Programma maker Ron`s Muziekmix voor diverse omroepen in Limburg en de Randstad